0405674386        Illinojantie 12, 94500 Lautiosaari

Yritys

Kemin Konepalvelu Oy

Kemin Konepalvelu on Kemiläinen maanrakennusurakointiin ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys.

Yritys on perustettu vuoden 2005 lopussa. Tällä hetkellä kalustoon kuuluu pyöräkuormaajia, kuorma-autoja, kaivinkoneita ja tiehöylä. Lisäksi käytössämme on kattava aliurakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto. Yritys uudisti ilmettään keväällä 2007 ottamalla käyttöön mainostoimisto Avalon Oy:n Jan Åqvistin suunnitteleman uuden visuaalisen ilmeen.

Pääasiassa toimintamme keskittyy koneurakointiin, talvikunnossapitoon, kuljetuspalveluihin, maanrakennusurakointiin ja maa-aineksien myyntiin. Suurimpia asiakkaitamme ovat Destia, YIT Rakennus Oy, Infrapalvelut, Kemin Satama, Kemi Shipping ja Rakennusmega, joiden lisäksi palvelemme myös yksityisiä rakentajia pienimmistä maansiirtotöistä suurempiin maanrakennusurakoihin (työvaiheet vesijohdoista ja viemäreistä aina piha-alueiden viimeistelyyn asti).

Kemin Konepalvelu työllistää 7-10 henkilöä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Keminmaan Lautiosaaressa. Konttorin lisäksi toimitiloissa on n.500 neliön korjaamohalli, jossa tapahtuu mm. kaluston huolto- ja korjaustyöt. Lisäksi toinen korjaamohallimme/varastotilamme sijaitsevat Kemin Ajoksessa.

Siirry sivun alkuun
Soita
Facebook